Monday, January 14, 2008

Με το δεξί ...Καλή χρονιά, λοιπόν, σε όλους ! Εύχομαι το 2008 να φέρει όλα όσα δεν έφερε το προηγούμενο έτος και τα περιμέναμε... :)

(...την παράδοση της διπλωματικής μου εργασίας ας πούμε...)

Απορώ πάντως πώς θα εξαπλωθεί αυτό το blog (βλ. τίτλος του blog) αν δεν γράφω συχνά...!

Τέλος πάντων, οι γιορτές κύλησαν σχετικά ήρεμα, με τις απαραίτητες κρεπάλες φυσικά, έπαιξα και χαρτάκι φέτος στην αλλαγή του χρόνου αλλά κατάφερα να φύγω με τα λεφτά που πήγα! Απορώ πώς! Α! Κέρδισα και ένα ipod Suffle 1GB...παράπονο δεν έχω!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Για να μπει καλά η χρονιά και στο blog αυτό ας παραθέσω άλλες 2 συνήθειες των συμπαθέστατων ενοίκων του 2ου ορόφου... (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!)
  • Ο μπαμπάς της οικογένειας που οδηγεί, κολλάει τις ρόδες της μιας πλευράς του οχήματος στο πεζοδρόμιο (με αποτέλεσμα να γδέρνει τις ζάντες του οχήματος) από την αρχή του στενού μας έως ότου φτάσει μπροστά από την πολυκατοικία μας ... απόσταση της τάξης των 15 μέτρων ...
Σχόλιο: πάλι καλά που δεν παίρνει και τη στροφή για να μπει στο στενό μας με εφαπτόμενες τις ρόδες ...
  • Στο δεύτερο σκηνικό είναι και πάλι πρωταγωνιστής ο μπαμπάς της οικογένειας ... απογευματάκι ήτανε θυμάμαι, όταν ακούσαμε το ασανσέρ να ανεβοκατεβαίνει ίσα με 10 φορές ... τους έχω για όλα ικανούς, αλλά ο λόγος για τον οποίο το ασανσέρ ανεβοκατέβηκε τόσες φορές ξεπέρασε κάθε προσδοκία ... δεν ξέρω και πώς να σας το πω ... μη μου πάθετε τίποτα ... ουφ, λοιπόν, ξεκινώ ... ο μπαμπάς της οικογένειας είχε πάει σούπερ-μάρκετ ... τις σακούλες ήθελε να τις ανεβάσει με τα χέρια (οι υπόλοιποι χρησιμοποιούμε ένα παλιό καρότσι που έχουμε συνήθως) ... η πιο λογική κίνηση θα ήταν να βάλει όλα τα ψώνια στο ασανσέρ, να πατήσει το κουμπί του ορόφου του, να φτάσει στον όροφό του και να μεταφέρει όλα τα ψώνια από το ασανσέρ στο σπίτι του ... έλα όμως που η μοίρα αποφάσισε να παίξει ένα βρώμικο παιχνίδι στο μυαλό του ... (η έκφραση δεν κολλάει και πολύ αλλά ήθελα να δώσω έμφαση στην τραγικότητα της στιγμής...ο απο-μηχανής θεός λείπει αλλά τέσπα!) ... ο εν λόγω γείτονας αποφάσισε να σηκώνει δύο-δύο τις σακούλες, να μπαίνει στο ασανσέρ, να πατάει το δεύτερο, να βγαίνει από το ασανσέρ, να αφήνει τις σακκούλες, να μπαίνει στο ασανσέρ να πατάει το ισόγειο, ........................ (σιωπή στο ακροατήριο...)
Σχόλιο: ουδέν!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Και για επίλογο, η άχρηστη πληροφορία της ημέρας : Με αυτά τα 2 τραγούδια έχω κολλήσει μέρες τώρα ... στο σπίτι, στο διάβασμα, στο αυτοκίνητο ...5 comments:

maratsos said...

Καλή χρονιά...

Επιτέλους επέστρεψε η αγαπημένη μας blogger! :)

Σχόλιο για τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως για τους γείτονες του 2ου ορόφου, δεν έχω να κάνω. Μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοικτό οι άτιμοι...

Σχόλιο για τον τίτλο του blog όμως έχω... Αν είναι να συνεχίσει να λέγεται έτσι, πρέπει να το εξαπλώνεις πιο συχνά, Amorphis! Δώσε στο λαό τροφή για σκέψη! Επιτέλους!

:P

Υ.Γ.: Διαφορετικά ας το μετονομάσεις σε π.χ. "Οι γείτονές μου κι εγώ" ή "Από άλλο πλανήτη" ή οτιδήποτε άλλο. Εκτός και αν έχεις παρατηρήσει ότι τα συμπτώματα που παρουσιάζουν οι γείτονές σου εξαπλώνονται και σε άλλους... οπότε άσε το καλύτερα ως έχει! :)

phantom said...

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Τόσο καιρό που είχες να γράψεις, νόμισα ότι το εγκατέλειψες το άθλημα. Ούτε να το σκεφτείς!
Το λοιπόν αρχίζω να πιστεύω-φοβάμαι πως παραέχω πολλά κοινά με τους γείτονες. Το σκηνικό με τις κολλημένες ρόδες στο πεζοδρόμιο το κάνω κι εγώ, γιατί έχω άγχος μην περάσει κανείς και μου χτυπήσει το αμάξι με αποτέλεσμα να έχω καταγδάρει τις ζάντες!
Τώρα αυτό με τα ψώνια εμένα πειράζει που δεν μου φαίνεται και τόσο κουλό??? (Θεέ μου, τι μου συμβαίνει?)
Φιλιά στους γείτονες και γράφε πιο συχνά, άιντε μπράβο! :-)

phantom said...

Εκτός κι αν ο maratsos από πάνω έχει δίκιο και τα συμπτώματα των γειτόνων εξαπλώνονται σαν ιός και τα κόλλησα εγώ! My God!

aMoRpHiS said...

phantom...πραγματικά αρχίζεις και με ανησυχείς! Πρέπει να τσεκάρουμε λίγο μήπως μένουμε στην ίδια γειτονιά..αλλά και αυτό να μη συμβαίνει, φαντάσου να έχετε συγγένεια με τους από κάτω μου...jesus!

Εντάξει να κολλάς τις ρόδες στο πεζοδρόμιο..αλλά αντί να κάνεις κανονικά μανούβρα για το παρκάρισμα, τοποθετείς μεμιάς τις ρόδες εφαπτόμενες από την αρχή του στενού; U scare me boy...

@maratsos: εσύ δεν πρέπει να έχεις παράπονο, στα λέω και από κοντά τα κουλά μου ;) Επεισόδιο δε χάνεις κανένα! χεχε

maratsos said...

@amorphis: Κρύβε λόγια... Δε σε ξέρω δε με ξέρεις, υποφέρω κι υποφέρεις!

:D